Malta

Hej jag tänkte att jag skulle skriva nu om jag inte hinner om tre timmar. Jag kanske kommer skriva när jag är i malta om jag har tillfälle och vill. Men det är ju inte säkert. JAG KAN INTE FATTA ATT JAG SKA TILL MALTA OM 3 TIMMAR!! FATTTTTTA! Men nu måste jag verkligen sova så jag får lite sömn innan jag åker.

Jag kommer sakna alla, men vissa mer. Ha en bra vecka i tråkiga Sverige!! <33




Malta

Heej, imorgon åker jag till Malta. Ska bli såå skönt att få komma bort från ruskiga Sverige en vecka. Bussen till flygplatsen går imorgon morgon kl 04.00 så jag måste gå upp vid tre. Lite jobbigt. Men vad gör man inte för en skön resa?!  Flyget  går klockan 07.00  och resan tar ungefär 5 timmar så jag ska  nog kolla på film på ipoden eller läsa. Eller så kanske jag sover lite. Men det som är bra är det att malta har samma timme som oss. Alltså att man inte behöver ställa om klockan. Om klockan är 15 i sverige är den det i malta oxå. Men nu ska jag packa lite grejor. Ha det bra, PUUUSS. Juste glömde nästan. Det var jätte kul med tove och ella. I stöde. Vi badade mest och var uppe sent. Tyvär hade jag inte batterier på min kamera så jag kunde inte fotta :( Men det var ännu ett minne värt att komma ihåg! <3 Jag kanske skriver imorgon om jag hinner, hoppas det iallafall! xoxoxo!

Saknaden är stor


Jag saknar våran vänskap något ortoligt. På dagis var vi alltid tillsammans, varje dag. Dag in och dag ut. Men i trean gick något snett. Jag kan inte förstå varför vi skiljdes åt! Saknar dig så något otroligt att jag sitter och gråter just nu! Vill att det ska vara vi två föralltid igen! Jag saknar dig mest på hela jordklotet! Jag änskar att vi kunde ta om det från trean så vi fortfarande var tilsammans! Kommer alltid sakna dig tills det blir vi igen!

Skor


Coola skor, lite svårt att gå i dom kanske. Det är ju bra att man gå på balett :D

Midsommar

Imorgon ska jag följa med tove och ella till ett ställe, jag kommer inte ihåg vad det heter. Jag ska vara med på midsommar med dom :D Men jag ska iallafall vara borta till måndag så jag kommer inte ha tillfälle att skriva, men jag kanske skriver ikväll om jag inte sover hos dom :D Vi ses på måndag eller torsdag! <3




Kul med tjejorna

I fredags var jag med agnes, elise och gabbs och hade det härligt. Vi gick och hyrde film och köpte godis :D Vi hade det mysigt men jag kan tyvär inte säga vad vi gjorde innan vi hyrde film, det är våran lilla secret... hehe. Vi sovde hos agnes. Jag somnade när vi kollade på filmen och jag kommer inte ihåg något efter att jag vaknade på morgonen. Jag somna i agnes vardagsrum och det är en trappa upp dit från agnes rum. När jag vaknade på morgonen undrade jag hur jag kom till sängen och agnes sa att hon först lyfte mig och att jag sedan gick ner själv och la mig i sängen, det har jag inget minne av hehehe. Men agnes, elise och gabbs var uppe till fem.. Vi vaknade tio för gaby skulle på brunch med några kompisar och elise skulle till sin mammas fruitbar. Så då var det bara jag och agnes kvar. Vi åkte in till stan och hade det trevligt. Gaby ringde agnes och så sa hon att elise hade legat och sovit på en madrass i källaren till fruitbaren, men lilla vännen.., du kunde ha sovit hos agnes.

Idag åkte jag till sickla köpsenter med päronen och hittade två tröjor, en lila med lite blommor och en vit med gula fjärilar, väldigt söta om jag får säga vad jag tycker, jag kanske tar kort på dom sen och lägger in. Kanske inte orkar.

GOD NATT <3



Torsdag 12 juni

Idag var det jättekul, vi gick runt på stan och lekte med alfons.. Elise köpte en tröja på gina tricot och örhängen från H&M. Agnes köpte ett halsband från H&M, och jag köpte inget ;D Vi åt middag på en amerikans pizzeria med riktigt stora och feta pizzor. Mums. Men nu ska jag nattchatta med agnes och elise. Lägger in bilder från dagen senare. Ha en bra kväll.

Med kycklingarna

Idag ska jag som sagt med Agnes och Elise till Eskilstuna. Vi ska gå lite på stan och träffa mina kusiner som jag var hos igår. Mamma och pappa glömde lite saker där som jag ska hämta, och då kan man ju lika gärna åka dit med två kompisar och gå på stan. Jag åker ju gratis för att min mamma jobbar på sj och så kan jag ta med två kompisar.

dom skönaste gubbarna asså




Den sköönaste!



så sööt


Hemma

Nu har jag kommit hem från kusinerna som jag åkte till igår. Jag lekte med min sexåriga kusin och med min kompis alfons, en sööt liten chihuahua. Morfar fyllde ju år så jag var tvungen att vara där. Men jag hoppas ni har haft en bra dag.

Älsklingen


Jag måste bara säga att du betyder så jävla mkt för mig blodsyster! <3 Du och jag livet ut!

Hos agnes

Nu sitter jag och agnes och smuttar på en varsin drink som vi har gjort. Mmh, det är jätte gott. Jag ska sova här hos agnes, det ska bli kul. Vi skulle göra något imorn men jag ska åka till mina kusiner kl 16. Så vi tänke att om jag sover här skulle vi kunna vara med varandra längre.. Smarta vi är va?! Men nu ska vi prata lite allvar, så vi ses. PUSS

Idag header

Nu har jag kommit hem till elise. Idag har vi varit på inomhus badet i eriksdals, varit i ringen (jag köpte ett orange linne) och vait och badat i sicklasjön. Det har varit en väldigt lyckad dag med min fees. Nu har vi precis gort en header till mig, visst blev den fin?! TACK ELISE FÖR HJÄLPEN ! <33333 Nu ska elise fixa med sin blogg. Om du inte har kolalt in den en så är den här! Puss och kram skumbanan, elise hälsar (tror jag..)

Bästa låten


En av dom bästa dagarna


Nu sitter jag här och är glad. Idag ska jag och elise till e-badet och bada.
 Vi ska vara där typ vid nio, när det öppnar så vi kommer typ vara där heelt själva, fett skänt ju. ;) Men nu ska här fixas.


telise.blogg.se


Elise min älskade vän har startat blogg igen.

Hemma igen

Hej, nu har jag äntligen kommit hem från skåne. Det var inte så jätte kul, men helt ok. Det fanns ju småbarn att leka med. Jag prkar inte skriva num är trött men jag kanske skriver imorn. Juste imorn ska jag till e-badet med elise och kanske agnes. Puss

Det var länge sedan jag körde en lista ;)

Mitt namn: Sofia Karlsson
Längd: 160 com
Spelar du något instrument: Piano (hemma)
Vem är snyggast: Thats my secret
Vem vet mest om dig: hm min allra bästa vän kanske
Vad vill du ha just nu: Glass
Vilka sjukdomar har du haft:
massor
Fobier: hata fjortisar (skojar bara)
Har du körkort: Nej
Åsikt om jultomten: Så jävla heet
Vill du gifta dig?: Kanske det kanske
Tycker du att du är attraktiv: ja, det kan man väll  säga
Väska: På axeln
Har du glasögon: Solglasögon
Hur ser din plånbok ut: Brun, röd...
Favorit-program: Det är många do
När ska du festa nästa gång: 13 juni
Vad köpte du senast: En linne-tunika
Hur mycket pengar har du: Över tusen
Hur svarar du i telefonen hemma: "Hej det är sofia"
Senast kramat: Mamma
Vem sov du hos senast: Elise tror jag
Stjärntecken: Sjöjungfru ;)
Ögonfärg: Brun grön
Kroppsform: Smal?
Kall favoritdricka: Vatten och mjölk...
Varm favoritdricka: Latté
Säger ofta: Skrattar istället
Saknar du någon: Farmor
Fikade senast: Kommer inte ihåg
Senast sedda film: Bridget Jones Dagbok
Hur känner du dig nu: Ledsen men glad på samma gång
Kan du laga mat: Lite
Vad pluggar du: inget en så länge
Vad tycker du om fötter: Fotsvett...
Är du smart: Ibland
Snarkar du: När jag ligger på rygg

Skolavsluts outfitt



  • Klänning från gina ticot.
  • Skor från farmor, okänd källa.
  • Solglasögon från gina tricot.
  • Lockar (locktång) från babyliss

SKOLAVSLUTNING

Faan va jag är glad! Jag har precis kommit hem från sofiakyrkan och skolavslutningen. Vi började 10.00 och slutade typ 11.45 eller nått. Sedan åkte jag bara hem. GUUD VA SKÖNT MED SKOLAVSLUT! Idag ska jag åka till skåne med päronen. Kan bli kul, men jag vill inte åka, vill gå på grönan med "gänget" istället... Men aja. Här kommer lite bilder från förra årets skolavslutning.



4 juni 2008

Heeej, jag är glad. Idag var vi på eriksdalsbadet med klassen. Det var jättekul. Vi badade och solade. Fast jag har bränt mig på min axel, Som jag alltid gör. suck... När vi var klara vid badet åkte jag hem till elise, vi gick till indianparken och myyste. Vi kollade på TV också. Sen åkte jag hem för 20 minuter sen. Nu måste jag packa. Jag ska ner till skåne imorn. Ska på "släktträff". Eftersom vi har SKOLAVSLUTNING imorron skulle alla vi tjejer åka till grönan, men nu kan inte jag det för att det är någon träkig släkträff. Juste, glömde nästan. Igår var jag och badade i sicklasjön med agnes, linn, nella, och gabbs., eller a, det var  bara jag agnes och gaby som badade nella och linn skulle få. Men vi tre stannade kvar till fem ungefär, sen åkte jag hem. Men nu ska jag packa. Lägger in bilder sen...

T&E

Förlåt om jag inte skrev igår men jag orkade inte. Men men i fredags var jag med Tove & Ella. Jag sov över där och vi dansade dansmatta, mmh I like! <3 Men i lördags åkte till ett berg och klättrade. T&E går nämligen på klättring så jag hängde med. Efter vi klättrat åkte vi hem till dom och körde dansmatta, jag och tove grillade majskolv, spelade xbox och mer. När vi ätit kollade vi på film. Kalle och chokladfabriken. När det var slut åkte jag hem. Idag ska jag gå och se på Gaby när hon har föreställning på Göta Lejon. Puss

RSS 2.0