Nedräckning

5 dagar kvar till skolavslutning

Nedräkning

8 dagar kvar till skolavslutning

Kungsan 26 maj

Hej, nu är jag jätte trött. Jag har precis kommit hem från föreställningen i kungsan, på stora senen. Det gick bra, bara det att agnes, linn och elise kom och kollade så dom satt och as garvade ;[ TASKIGT! Nej, med det var kul att dom kom. Men nu mpste jag göra iordning mig, det är sov dags. Hej då

p.s var det någon som var och kollade på kungsan?

Trött

Hej, jag kunde inte somna igår så jag är trött. Idag har vi SO redovisning och det kommer nog inte gå så bra... Men efter skolan har  jag rep. för jag ska uppträda på scenen i kungsan. Någon som ska dit? Men nu måste jag fixa mig.
P.s börjar 10.20 d.s

Nedräkning

12 dagar kvar till skolavslutning!

Helgen

Nu sitter jag i min säng.. Men iallafall igår sov jag och agnes över hos elise. Det var trevligt, men jag somnade väldigt snabbt. Idag var jag men elise på en liten cykeltur och hade det glatt. Vi köpte brända mandlar som var såå gott. Sedan åkte vi hem till Elise och satte oss vid datorn. Vi busade lite faktist. PussPuss Ha en trevlig helg!

Matteprov

Hej hopp. Nu är jag i skolan, jag har precis haft ett "jättestort" matteprov. Alla ba, ååh det kommer att vara jättesvårt. Men det var det inte tycker jag och Linns. Vi ba "det var ju jättelätt". Ja, vi är två matte-nördar kan man väl säga. Men nu ska jag och Linns plugga NO. "Puss och hej leverpastej".

Nedräkning

13 dagar kvar till skolavslutning!

Jobbig liten skit

Det är en jobbig liten skit som verkar vilja förstöra min dag.. Han/hon komenterar mina inlägg som om han/hon var jag. Som om jag skulle gå på det? Och så verkar han/hon vara andra personer. Men du, vem du är är. Jag der på idkoden att du inte har adressen som personen skrev ifrån, och inte min adress för den delen heller. Så sluta med det innan jag skitar ner dig.

Nedräkning

15 dagar kvar till skolavslutning!

Plugg hästen Sofia

Hej blogg vänner. Förlåt att jag inte har skrivit, men jag har haft fullt upp. I helgen hade jag föreställning från morgon till kväll. Det var jättekul, stressigt och svettigt... Jag hade som sagt 4 olika dander som jag gjorde, stepp och balett. Men jaja nog om det. I går kväll sov jag hos Agnes, vi pluggade och kollade på seriestarten på GOSSIP GIRL! Jag älskar det programet med jag stör mig på att mamma och pappa inte vill köpa 3 och 5 som jag sååå jävla vill ha. ( ursäkta svordommen) Men jag kan ju kolla på datorn. Aja, hela denhär veckan kommer det att vara plugg. Vi har typ det största provet på hela terminen på fredag. SÅ JOBBIGT. Men nu måste jag gå. Ska återgå till plugget. Men ha det bra och hoppas att ni slipper så mycket plugg som jag har...

P.s det är bara 7 skoldagar kvar att gå i skolan men 15 dagar sammanlagt kvar.
Jag ska börja räkna ner..

14 maj 2008

Heej, nu har jag kommit  hemfrån danes. Jag fick typ värsta skrattanfallet... Jag låg och skrattade hela tiden när vi stretchade. Ja, det var lite kul ;) Men idag har jag bara varit i skolan och haft det trött. Sedan flumm på dansen.. Men nu måste jag gå.. Ska göra franska läxa. ORKAAR INTE! Tack och hej leverpastej.

GRATTIS

Hej, nu är jag glad. Jag har precis kommit hem från extra steppen och sitter och leker kanin (äter morot). Igår sov agnes över här. Vi hade så trevligt så. Men idag fyller en mycket speciell vän till mig, Elise år. Hon fyller fjortis (14). Så idag överraskade jag och agnes henne med blommor och en bakelse. När vi kom hon ba - Oj, hej? Men hon blev jätte glad. Ja, sedan åke vi tre in till stan och köpte glass och myste lite grann. Det var så trevligt tills jag behövde sticka till dansen... Men det var ganska kul. Vi ska ha uppträdande på MAXIM teatern nästa helg, någon som ska kolla? Och då ska jag vara med på en balett-dans och två steppdanser. Eller ja, en och en halv kan man säga. I en steppdans ska jag vara porslinsdocka och i en annan ska jag vara fågelskrämmare och det är fågelskrämman som jag bara är med en halv. Det är nämligen med dom  vuxna. Ja, så bra är jag (skoja*). Men nu ska jag göra  lite annat så vi ses. Puss och godnatt! <3

P.s Nu ska jag börja ta tag i min blogg! D.s

GRATTIS FJORTIS!
image318

Fiin

Den här videon är så himla bra, jag började nästan gråta!

Rimforsa

Heej! Nu sitter jag och pluggar, eller jag har en liten paus. I måndags efter skolan åkte jag och Agnes hem till mina kusiner. Vi skulle praoa hos min moster. När vi kommit hem till dom så gick jag, agnes och mimmi in på datorn ett litet tag. Sedan gick vi och la oss. Vi läste ett tag, sedan släckte vi. Jag vaknade en timme senare av att Agnes inte kunde sova. Hon hade asså väckt mig. Då var klockan ca halv två.

Carina väckte oss vi klockan sex och vi gick upp och åt frukost. Vi var så himla trötta för vi hade bara sovit fem timmar den natten. När klockan var halv sju åkte vi till skolan. Carina jobbar som lärare i klass 1 som vi praoade hos. Vi fick hjälpa till och hålla i en lektion. Det var jätte kul och alla elever var så söta alla ville leka med oss och kramas och så. Efter skolan åkte vi till stan och träffade mimmi. Jag köpte fyra tröjoor på H&M för 149 kr, ganska billigt va? När vi var klara åkte vi hem.

Vi vaknade klockan sex på onsdagen också och så åt vi frukost och samma gamla visa. Lektioner, lek och åka hem :( När skoldagen var slut tog jag och agnes tåget hem till sthlm igen. Praien var slut och alla söta ungar var borta. Igår var det ju valborg också så när jag varit hemma och dushat och ätit middag cyklade jag hem till agnes och gick på brasa med henne och hennes kusin. Det var väldigt trevligt. Men nu ska jag fortsätta plugga. Ha en bra kväll!



Bild 1: En regel som skolan har
Bild 2: Jag på tåget
Bild 3: Agnes på tåget
Bild 4: Jag med Mimmis brillor
Bild 5: Agnes innan sov dags
Bild 6: Jag och Agnes vid skolan
Bild 7: Klass 1 med världens sötaste barn
Bild 8: Matilda och (kommer inte ihåg hans namn)
Bild 9: Oskar
Bild 10: Skolgården
Bild 11: Skolan

RSS 2.0