Blogga

Jag har bestämt mig för att börja blogg mer. Jag har inte så mkt tid men jag kan ju försöka. Ska försöka skriva nu i helgen.

Dagens

Dagens låt: Ricky - Fall In Love.
Dagens frisyr: Utsläppt.
Dagens smink: Mascara.
Dagens klädsel: Blåa cheap monday, vit tröja med motiv och randig tjocktröja.
Dagens händelse: No prov.
Dagens planer: Slappa, Godis.
Dagens vill ha: Julafton.
Dagens saknad: Mimmi.
Dagens dricka: Julmust.
Dagens köp: Godis och tårta.
Dagens mående: Very good. ;D

Plugga

Nu har jag precis kommit hem från steppen och orkade inte äta. Ska snart plugga, har NO prov imorrn. Orkar inte ha prov! Men jag ska se på Medium också. Förra Medium va så himmla bra... LSD, Godis.... Imorrn ska vi också ha SO redovisning. Vi håller på med Modets - historia. Min grupp ha fett den bästa redovisningen! För vi har kommit på värsta bra idéerna och så. Jag är med Nicita, Elise, Carro och Kajsa. Det är ett bra "team" för vi kommer bra överens.

Medium: Torsdagar kl, 21.00 TV4

Skolan

Nu sitter jag i skolan och skriver inlägg. Elise står brevid mig och sjunger om mig... Och Linns står på min andra sida och pratar med mig...

Jag ska nu gå och äta, är väldigt hungrig. Idag ska vi sluta en timme tidigare för att våran parralell klass har mentorsdag. Nu står linns bakom mig och dansar, hon tränar på någon dans. Men nu ska jag gå och äta... <3258971-137 

Sumpan

Idag var jag och gjorde "reklam" för den nya kulturama skolan som dom ska öppna i sumpan (sundbyberg), hallonbergen.

Jag tog tunnelbanan från förorten och åkte mot gullmars. Jag och Elise skulle träffas i - men jag tog en tunnelbana tidigare så jag väntade på henne... När Elise kom åkte vi vidare till gullmars där vi träffade Madde och Kita. Jag och Kita sprang till Pressen och köpte godis och frukt. Sedan gick vi tillbaka till Madde. När alla hade kommit som skulle vara med på "föreställningen" åkte vi till Centralen och bytte sedan tunnelbana, blåa linjen mot akalla. Vi åkte till Hallonbergen och gick till den ny renoverade skolan.

Skolan var fin och ganska stor. Den hade iallafall inte 7 våningar som man måste upp för varje skoldag. Vi gick till Aulan, till logen. Vi repade några gånger och sedan fick vi rast... Inte, vi skulle åta lunch. Alla trodde att det skulle bli någon spyaktig pastasallad. Men ikke sa Nikke, det var sallad, bröd, skinka, ost, läsk, frukt, och det bästa en stor skål med godis. Det fanns allt man onte kunde tänka sig skulle finnas när man var på nån slags "utflykt".

När vi ätit klart fick vi äntligen våran rast, i 20 min... Men det var OK, jag vilade och värmde upp för showen. Vi skulle samlas i Aulan 5 i 12 och alla var där då men vi var tvugna att lyssna på något informationsmöte i en halvtimme innan vi fick uppträda.. Vi ba, men guud, kan han inte vara klar snart?! Vi gjorde detta 3 ggr. Information, 5 min rast osv.

När vi var klara med allt kunde vi åka hem. Jag åkte hem och vilade och fixade inför farsdag. Ska snart gå och sova tror jag, klockan är 10 över 12... Jag vill sova men det skulle nog ta ett litet tag, är väldigt pigg.

SOFIA





1 Kita, Jag, Linn
2 The food!
3 Kita, Jag
4 Jag, Linn, Agnes, Kita
5 Jag hoppar!

 

Bilderna har eelise.blogg.se tagit, orgrinalen alltså från Elise. (tagit bilderna från Elises blogg)


Trött

Hej, jag sitter halv vaken i en blå samets pyjamas jag har lånat av Agnes. Agnes kom just tillbaka och sa att det bara var 5 grader. Igår delade jag, Agnes och Elise ut godis (frukt) på stan utanför Elises mammas ny öppnade och sthlms första fruktbar. Vi var utklädda för det var premiär. Vi "jobbade" från 10 - 15. Sedan åkte vi hem. Jag frågade Agnes om vi kunde göra något men jag kunde inte. Vi kom till ..... och började gå. Jag tog en väg som Agnes går för jag ville gå en bit med henne. Agnes skulle äta julmat och jag ville så gärna äta det. Jag ringde och frågade igen och då fick jag. Vi kom hem till Agnes och vi var inne lit epå datorn. Sedan gick vi och åt, mmh, det var jätte gott. Efter maten gick vi tillbaka och spelade dator.

Pappa ringde och sa att han var på väg. Vi satte på oss kläder och åkte, vi skulle till skogskyrkogården. Vi träffade pappa vi ingången och sedan åkte vi till en grav. Pappas kompis, hon tog självmord när hon va 52, så hon blev bara det. Sedan åkte vi vidare till en annan grav som pappa kände, vet inte hur... Till slut åkte vi till farmors grav. Vi satte ner henne i jorden i måndags. Det var jätte coolt med alla ljus som fanns där vid alla gravar. Vi frågade pappa om jag fick sova hos Agnes men han sa att jag skulle ringa till mamma. Jag ringde till henne och det var OK att jag sov hos Agnes. Vi åkte hem till henne och då åt vi glass och kollade på Linas kvällsbok det var bra men lite snuskig då och då. Medan vi kollade poppade vi också popcorn. Sedan gick vi och läste, sedan släckte vi. Jag vaknade vid halv åtta men somnade om och vaknade vid halv elva. Nu ska jag säta på mig kläder för vi ska gå på bio. [ råtta-to-jj ] Det blir andra gången jag ser den.. Men det är kul ändå, den är ju bra, men nu måste jag gå ska göra mig i ordning. Ses, ha en bra dag <3


image135 Agnes, you and me forever. <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

Syssling

I förrgår (onsdag) kom min syssling som jag inte har träffat på 3 år på en släktträff. Han och hans pappa kom hit typ 22. Jag hade precis sett klart på heroes, som tur va.
_____________________________________________________________________________

Igår skulle jag, min brorsa och min syssling ut till stan för att göra nått kul när han kommer till sthlm. Han bor nämligen uppe i norrland... Vi åkte in till kungsan för att mamma sa att det skulle vara aktiviteter där men det var bara "skit". Sedan åkte vi till Kulturhuset (plattan) men där fanns det inte heller något. Vi gick in i Gallerian och köpte glass på pressen sedan gick vi och köpte en present till farsdag sedan gick vi ut från gallerian och gick till Drottningatan. Vi gick bara runt så jag ringde pappa. Vi träffade honom och sedan åkte vi till gamlastan och fikade på en fint och mysigt cafe´. Sen åkte vi hem och fikade och smaskade i oss godis samtidigt som vi kollade på Medium som hade säsongstart igår tv4  kl 21.00. Sedan gick alla och la sig förutom jag och min brorsa, vi satt och kollade på Labyrint tv4 kl 22.35 sedan kollade vi på survivor tv4 kl 23.35. Sedan gick vi och la oss vid ett. Det var en dålig men lyckad dag även fast jag bara pratade med min brorsa... Inte med min syssling xD (Jag är taskig.). -.-

Idag ska jag vara med Elise och imorrn ska vi dela ut godis på stan... image134

RSS 2.0