Ego


Hur ego är du?

Varje gång jag går förbi en spegel/förnster stannar jag för att fixa till mig [/]
Jag tar ofta kort på mig[x]
Jag är hellre framför kameran än bakom den [/]
Jag tycker mitt namn är fint [/]
Jag lägger ner mest pengar på saker till mig själv [x]
Jag står minst trekvart framför spegeln varje morgon [ ]
Jag har alltid en lite fickspegel med mig [x]
När jag shoppar vill jag bara kolla på saker till mig [/]
Jag ger bort kort på mig själv till mina kompisar [x]

Ta ditt resultat och gångra med 10. Så får du fram hur många procent ego du är!

6 x 10 = 60  Svar: Jag är 60 % ego

19 April 2008

Hej hopp. Nu ligger jag i min säng och slappar. Idag har jag varit med Elise på stan. Men nu ska jag berätta lite om dom två dagarna som nästan gått.

Fredag
I fredags följde jag med Agnes och Gabbs till stan. Vi åkte till drottninggatan och kollade runt lite. Jag hade olyckligt vis glömt min plånbok hemma så jag fick gå till mamma och be om lite pengar. Sen när jag kommit tillbaka till Gabbs och Agnes hade Nella kommit, det var ju trevligt. Sedan marsherade vi raka vägen till SOUK och topshop. När vi kollat klart i SOUKen gick vi till Gallerian och tog lite fika, eller ah.. en kopp islatte. När vi var klara åkte vi hem. Efter maten träffade jag Agnes och vi åkte ut på en cykel - tur vid 20 på kvällen. Det var lite mysigt.. Sen sovde jag såklart över hos Agnes också. Precis som det oftast blir när vi är på helger.

Lördag
När jag och Agnes vaknade kollade vi på film, She´s the man. Sen ungefär vid tolv åkte jag hem för att göra mig iordning för en dag på stan med Lish. Jag träffade Elise i medis och vi åkte direkt till Hötorget och H&M som Elise köpte ett bälte på. Sen åkte vi vidare till Gallerian och Montis. Sedan NK och DKNY (Donna Karan New York). Sedan Gallerian och Gabbs. Sedan Gamla stan och kajen. Sedan tunnelbanan hem.


Bra låt?


Vad tycker ni om denna låt ?

Dator

Nu sitter jag i mitt rum vid min nya dator som vi köpte igår. Jag och min brorsa har precis fixat internet. Förlåt om jag inte har skrivit på länge, även om inte så många läser min blogg. Snart ska jag göra min i ordning ich gå ut, ska träffa några kompisar.


image264
Juste min kompis Gaby fyllde fjortis i onsdags, Grattis i efterskott gumms! <33
PussPuss Sofia

RSS 2.0