Ramlade nästan ner för stupet

Igår var jag, Elise och Elina i globen på håltimmen. När vi skulle åka hem märkte vi att Elise hade glömt sitt busskort så vi blev "avkastade". Han sa att vi skulle kliva av samtidigt som han log och trallade på en låt när vi ställde oss upp.
Vi hade brottom för vi började om tio min. Vi bästämmde oss att vi skulle gå. Vi gick under en bro och skulle gå genom en skog så satt det alkohol-båvärkade perones ca tio st. vi vill inte gå där och det var en "alkhis" som stirrade på oss så vi sprang där ifrån. Vi gick förbi resturangen kvarnen som ligger i Gullmars och gick igenom några buskar och då kom vi till ett stup. Vi tänkte inte på att det kunde vara farligt för vi hade så bråttom till skolan.

Vi började gå sakta ner på sidan när vi gått ett tag så hallkade jag såklart och börjar glide ner från stupet men som tur var kunde jag hålla i mig i gräset annars hade det nog gått jävligt illa!
Jag blev ganska rädd och Elise och Elina börjar skrika. Under tunnelbane bron så finns det tällt och utanför ett stog det en motorcykel. När Elise och Elina "skrek" så värkade det som att han som "bor" i tältet komma fram men det var bara jag och Elina som såg honom. Han höll något i handen och eftersom vi var uppspelta så trodde vi ju på det värsta - en pistol. Vi fortsattte att springa ner för stupet och det ramlade massa stenar den sista metern Elina ramlade och fick en stor sten i ryggen som rammlade ner. Vi sprang och sprang as läng tills vi kom till Mårtensdal.

Därifrån tog vi tvärbanan till Luma för att sedan springa till skolan. Vi hade teater och kom 15 min sent. När lektionen hade slutat berättade vi varför vi var sena och vi berättade allt för Björn men han värkade inte tro oss för han ba aah så kan det gå...

Det var det vidrigaste äventyr jag någonsin varit men om men när vi hade kommit ner från "stupet" och sprang mot Mårtensdal började jag att as skratta. Men det kan ju hända..., jag var ju vettskrämd.



eelise,enagnes.blogg.se

image69

Agnes du är en ängel vet du det?! du är min bästa kompis och det kommer du alltid att vara.
Angel image64.
Gråter efter dig.
Ny gift (med mig)
En blomms
Snygg

Jag saknar dig och jag får inte träffa dig förn på onsdag. När jag kommer till skolan önskar jag att vi springer
(i slowmotion) till varandra som i en film.

image70

Elise vet du hur mycket du betyder för mig?! Du är min själ fattaru!
En sommar doft.
Lyser.
Intellegent.
Söt.
En toker image65

Jag kommer att träffa dig på ons hemma i ditt hus (hoppas jag) och pussgurka dig!

image71 ETT LIV UTAN ER VILL JAG INTE LEVA
image72 HUR SKULLE DET VARA UTAN ER

Har inte skrivit

Heej alla bloggare. Jag vet att jag inte har skrivit på länge men jag har inte orkat !
Det är inte så många som läser min blogg men det skiter jag i, dte är väll kul ändå (ibland).

kolla in
enagnes.blogg.se
och
eelise.blogg.se

dom är riktiga höjdare!


Jag är sjuk det har jag varit i typ 5 dagar snart... '~' Jag kunde inte åka till skolan idag för jag är fortfarande sjuk,
Jag åkte hem från skolan i fredaghs efter lunchen, var sjuk lör, sön, mån och nu kan jag inte komma på friidrotts-
dagen i morrn tis för jag har varit sjuk...

Jag saknar mina friends och jag vill ha domi mörkret hos miig... image59

Hälsningar från sjuka
MIG

RSS 2.0