Tisdag

Idag har jag varit med Agnes. Vi har varit på bio, Spiderwick. Igår var jag ute och åt på restaurang med min familj. Efter det åkte jag hem till Agnes. Vi hade inte träffats på 2 veckor så det var skönt att få träffa henne igen. Vi pratade och hade kul. Jag noppade hennes ögonbryn och så. Juste jag köpte en locktång innan jag åkte hem till Agnes.

Idag vaknade jag och Agnes kvart över elva fast vi skulle gå upp vid tio. Men vi gjorde oss iårdning sen gick vi till bussen. Vi kom till Hötorget och gick och hämtade biljetterna som vi reserverat. Sen gick vi och åt brunch på Mcdonken. Jag tog nuggets :) Sen när vi kollat på bion åkte vi hem. Men nu ska jag gå och slå min brorsa, Hej hej.

Här är en bild på mig och Agnes på grönan i sommras.
image262


Lugg eller inte

Vanessa Hudgen har klippt lugg.

Jag tycker att hon är söt i lugg, men hon passar fakist lite mer utan.. Men det är mitt tycke. Vad tycker du?

image258image259

Påskafton

Nu är det påskafton! Jag sitter och äter godis från mitt påskägg. Mmmh! Idag har jag hjälpt pappa att städa hela köket. Det var ganska kul faktist... Jag gillar egentligen inte att städa. Och, så har jag såklart slappat.

Juste jag har tagit fram lite påsksaker från när jag var liten. Kan visa två bilder.


GLAD PÅSK ALLIHOPPA!!

Nörd?

Jag gjorde ett test som visar hur mkt "boknörd" man är.


Videor


<-- Så jävla sööt!
<--

Vann rätt?

Melodifestivalen, var det rätt som vann? En tjej som är 23 år äldre än mig och väger 13 kg mer...

Charlotte Perelli väger 50 kg och är 36 år. Hon måste ju ha anorexia fy fan!
Aja, tycker du att det var rätt låt som vann? Låten är helt OK men jag är lite osäker på henne, hon kan ju bara däcka ihop när som helst...




image244

-.-

Nu är jag hemma igen, jag är sjuk... Det är så typiskt att jag ska bli sjuk just nu när Agnes har kommit hem från teneriffa... Jag hoppas att hon har haft det bra och är brun! Jag hoppas att jag kommer till skolan imorrn eller på tor.

Just det helgen *. I helgen åkte jag till mina kusiner i Linköping. Först åkte jag och mamma och träffade Mimmi och min moster Carina. Dom kom och hämtade oss vid stationen, sedan åkte vi till ett köpcenter. När vi var klara åkte vi hem till dom. VI kollade på film och melodifestivalen... När vi kommit hem på sön hade jag olyckligt vis sträckt ryggen så jag knappt kunde gå. '' Fan va ont det gör ''. I måndags blev jag sjuk.

PÅ FREDAG ÄR DET PÅSKLOV!

Solokonsert

Hej, nu är det fredag och jag är glad. Idag var det solokonsert i skolan alla i min grupp skulle sjunga solo för föräldrar mm. Vi fick gå frpn lektionen kl 12 för att repa. Det gick bra sedan fick vi rast och väntade på att klockan skulle bli halv fyra så vi kunde börja. När det hade startat så sjöng först Sonja och sedan jag! Men det gick faktist bra tycker jag. Jag kanske hade någon falsk ton här och där, men jag är nöjd. :() Nu sitter jag och äter chips. Imorrn ska jag och Elise åka in til stan och shoppa loss på H&M. Vi har H&M - kort. Sedan ska vi kanske hyra film och köpa snask och åka hem till mig och sova. Ni får ha en bra kväll. Vi får se om jag skriver mer ikäll?! (h)

P.s Jag sjöng I Belive I Can Fly.    

Eskilstuna

Nu har jag varit i Eskilstuna hos mina kusiner och min mormor. Mormor fyllde år. Jag sov hos min kusin som är sex år och världena gulligaste. Han hade fotbollsträning idag som jag kollade på och han var så stållt över att han gjorde ett mål. Men nu ska jag duscha och kolla på TV. Kanske sitter kvar vid datorn lite mer, vem vet ? Chio <33

RSS 2.0