Sakna er!

Jag kommer sakna er något otrooligt mkt!

Kita                            Agnes                       Elise                        


Gaby                         Linn                           Petronella

Bara så alla vet har jag tagit Roliga bilder.

Kap Verde

Godmorgon! Idag ska jag åka til Kap Verde. Ska bli såå kul! Flyger går vid klockan 15 men vi ska vara vid flygplatsen 2 timmar innan. Nu är allt klart packat och jag är inne på ansiksbok (facebook). Har ni facebook? Jag heter Sofix Karlsson. Men jag kan tyvär inte skriva mer idag. Men det kanske finns internet café! Då ska jag passa på, kanske skriver  ett ganska långt inlägg.

Skolan

Nu är Linns happy! Fast ändå inte. Nu ska jag snart ha matte med, "Oh, my gadd". Han är typ helt knäpp. CP typ.
Jag ska till Kap Verde imorrn så detta är sista dan i skolan. Jag vet inte om jag kommer skriva imorrn för vi måste åka ganska tidigt till flygplatsen. Så måste jag fixa lite med min packning... image213

Tjoo, ses! <3

;)

Igår tog jag en spruta mot hepatit.A innan jag åker till Kap Verde. Det känns liksom som om jag har en förlamning i min arm för det gör ont när jag rör den. Hoppas det går över tills imorrn... ;) Idag har jag bara varit i skolan och varit trött. Haft franska, bild, musik, svenska... Agnes kommer imorrn, ska bli kul. Men vi ses. Kanske skriver något mer idag om jag kommer på något att skriva.. image213

Dagens bild

image228
En bild på Agnes Jalmell.

Smink

I helgen var jag hemma hos Gaby image214. Hennes mamma sminkar modeller så när jag kom hem till henne sminkade hennes mamma mig. Ska visa några bilder.


Agnes

Agnes, jag saknar dig! Du måste komma till skolan imorrn för jag klarar mig inte utan dig!

image208AGNES image207

Du är en person som man alltid kan lita på, som man kan säga allt till!
Du är en äkta vän och bloddyster. Jag kommer ihåg på bilden när vi tog saxar och började göra snitt i våra fingrar.
Det gjorde så jävla ont! Vi gick ju runt med "bandage" toapapper hela resten av dan..

Vi har så himmla mycket minnen ihop och inget kan stoppa oss från att få mer. Vi kanske kan göra något imorrn eller så, om du kommer till skolan förstås. En del i mitt hjärta håller på att bli svart av längtan efter en så jävla stor ängel ska komma till baka till school.! Saknar dig så att mitt hjärta håller på att brista. Kom ner från himmlen nu!

+ =
Sofia + Agnes = Dom bästa systrarna på jorden! image213




Skolan

Nu sitter jag i skolan och väntar på att min So lektion ska börja. Så jävla trist. På torsdag ska jag åka till Kap Verde som är en ö utanför Afrika. Det kommer att vara 30 grader i luften och i vattnet. Jag lägger in bilder därifrån sedan. Jag kommer inte skriva på en vecka om det inte finns internet cafe. Men jag kommer skriva på torsdag om jag hinner tror jag. <3

Skolan

Shoo Bre! Här sitter jag i skolan oxh väntar på att min So lektion ska börja. Så jävla trist. På torsdag kommer ska jag åka till Kap Verde. Ska bli såå kul. Det kommer vara 30 grader i vattnet och i luften! Vi ska sola och bada. Lägger in bilder där ifrån sedan

Bra

Elise visade mig låten. Bra, eller hur?

Idag

Igår åkte jag Agnes och Elise till Ringen och gick till H&M för Elise skulle lämna en tröja. Vi kollade runt på H&M och jag hittade en tjocktröja för 29.50. Efter det åkte jag och Agnes till Gallerian, Elise ville inte följa med för hon hade ont i huvudet. Så jag och Agnes åkte till Gallerian och åt glass på Monits. Sedan åkte vi hem.


Idag åkte jag med mina päron till sickla och shoppade. Jag köpte lite olika saker på REA. Fast mamma betalade såklart! Jag köpte en röd "tjocktröja", en vit långarmad, en mascara, en grön "klänning" och en väska. Vi köpte också en DIGITALKAMERA. Så nu kan jag lägga in fler bilder och jag har shoppat eller så... (a).





Detta hade jag på mig idag  Ha det bra <3

Love it


Trött

Jag har precis gått upp och jag är skiit trött. Jag har inte gjort så mkt dagarna på lovet. Jag har åkt pulka med Elise, varit med Gaby och Agnes. Shoppat kläder som jag ska ha när jag åker till Kap Verde om 3 veckor (Bilder kommer senare). Jag saknar alla andra och hoppas att dom har haft ett bra lov.
image83 Agnes <3 Elise <3 Linn <3 Gabriella <3 Petronella <3 Tove <3 Ella <3 Nicita (såklart att jag saknar dig!).

RSS 2.0